När alla vännerna gått hem.

När alla vännerna har gått hem, då står man ensam kvar... eller? Helt plötsligt är allt över för denna särsongen, för denna gången. Vart tog tiden vägen, och vad har hänt under tiden. Mycket rolig och en del tråkigt, men de roliga över väger. Men här ligger man i sin säng, helt slut och utmattad.. har inte en gnutta ork kvar, knappt så pass mycket att jag orkar hålla ögonen öppna. Det är en timme kvar tills allt stängs där uppe, men jag gick hem redan vid tolv. Orkade inte. Dessutom är livet bra underligt, jag gråter för att jag egentligen bara vill vara hemma och krama om mina vänner och min familj. Jag vill inte sitta i en bil i ca 7-8 timmar. Jag vill vara hemma, ringa på malins dörr och säga, nu är jag här! Samtidigt skrattar jag som tårarna rullar och gråter på en och samma gång för att jag ska lämna allt detta som för tillfället har varit mitt hem och det viktigaste av allt, alla ny vänner man har fått här uppe. Jag är verkligen glad att jag tog chansen och vågade mig upp hit, kan hända att man har förändrats.. men tror inte det.

Nog för idag, nu blir det sängen... snart bilfärd, ses i morgon gott folk. Saknar er massor och kommer sakna alla här massor. Helt plötsligt har man två liv, ett här och ett hemma. bekvämt?
 

Bella och jag.

Igår var jag och bella i sälen, hade en grymt rolig och trevlig lite resa... så mycket har jag inte skrattat på länge. Vi va nämligen inne i en affär där de sålde hattar, smink och skinjackor.. hattarna och mössorna va ju inte allt för vackra, så här kommer ett par prov exemplar från mig och bella. :) enjoy.


Dessa fina i rosa och grönt vore ju inte helt fel, eller?



Tyckte ni inte om dom på bilden ovan så kanske dessa tilltalar er, passar perfekt för er som vill likna en äldre herre eller dam



Själv föredrar jag nog dessa i vitt som man kan fälla ner skärmen på, mycket vackra och heta.

Så om  ni skulle välja vilken skulle ni välja då? Kommentera gärna! :)

Annar så har vi ett ytterst välstädat kök som man gärna vistas i, själv skulle jag kalla det svinstia.. men ni får kalla det va ni vill. Jag kommer inte laga nåon mat den här veckan i alla fall, har ett rent glas och en kniv det räcker gott och väl till filen och mackorna. :)


Vår diskmaskin har förmodligen gått sönder och det är inte en ända människa som har tagit tag i skiten, så här har det sett ut i snart två veckor!



Sina egna soppor orkar inte folk gå ut med så i stället slängs dom i köket... det luktar verkligen mumma! :(

Bli ljus.

Har börjar fundera lite på att bli ljus hårig till sommaren.. skulle vara skönt att slippa färga de så ofta. Det kommer ju dessutom ändå blekas en massa. Så då måste jag ju färga håret typ en gång i månaden eller något minst, skulle ju kunna färga de till den färgen jag har egentligen ungefär. Vi får la se hur de blir.
Är ledig idag, men ska upp till brasset vid fem typ och ta kort.. dock är jag väl inte så jättefräch men orka bry mig. De får skylla sig själva att de inte kan säga till i tid att man ska ta kort. Annars så är det bara fem dagar kvar tills jag kommer hem... ner räkningen är viktig för tillfället. Längtar verkligen hem nu. Men jag skulle gissa på att jag vill tillbaks hit upp lika fort som jag åkt hem igen. Men det är ett annat problem. :)

Kom just på att det har hänt lite roliga säker här uppe trotts allt... i lörsdags så fyllde vår kära VD:s son 20 år, dagen till ära så passar han på att gå upp på sen och sjunga lite, han passar även på att göra en fin lite dans som resulterar i att han spiller en del av sin öl lite här och var och till slut ganska mycket och det där ganska mycket spillandet råkar hamna på vår kära trubbadurs mixerbord. Måste ha känts väldigt glädjande för vår kära VD. Tror dessutom om jag inte har helt fel att bandet kommer från metropolen Åseda, På G heter dom i alla fall.

Sen hände en annan händelse i söndags även den tillhör det lite roliga. Det va nämligen så att brandlarmet gick, inte för att det är det minsta roligt för det är förmodligen tionde gången det går. Men det brukar ju alltid vara restaurangpersonal som sätter igång det genom att de råkar öppna poppcornpåsar som det ångar värme ut ur men det här gången springer alla in i köket, men det är inga där och vi känner ingen doft av någonting, så vi går upp på uppevåningen och finner elin och en kille från skidskolan som håller på att tillaga mat och precis när han lufter stekpannan från spisen till bordet så går brandlarmet. Men här kommer det bästa, alla trodde ju då att de va dom och va jätteglada över att det inte va restaurangpersonalen men vi fick tji på näsan... det va helt enkelt Alex och Niklas som hade damsugit sitt rum utan dammsugarpåse, detta resulterade till att brandlarmet gick. Kanske ett lite väl känsligt brandlarm?

Påsk.

Så va det påsk helt plötsligt, gud va tiden går fort. Jag jobbar typ eftermidda och kvällar resten av veckan, så himla skönt. Nu är det inte många dagar kvar, 9 dagar för att vara exakt... tills jag åker hem. Åtta dagar tills jag jobbar sista passet här. =) Ska verkligen bli så himla skönt att komma hem, känns som en evighet sen man promenerade på gatorna hemma, låg i sin egna säng (tusen gånger skönare än denna må jag säga), gick runt i affärerna bara för att fördriva tiden när man inte har något att göra, alla kvällspromenader efter jobbet med Anna. Att kunna gå ut om man vill även fast man inte har någon att gå med, man hittar alltid någon att prata med som man känner. Livet hemma är så mycket enklare, alla känner mig, vet vad jag kan... man slipper verkligen att bevisa. Ja jag längtar verkligen hem... och Sofia, de gjorde de inte enklare för att du kommer upp å berättar allt som har hänt å inte hänt! :P

Har haft en bra vecka, blev mer eller mindre inget jobb i måndags och tisdag.. bara 2,5 timma på två dagar. Så då blev de skidor och afterski med Sofia och även måndagsklubben. I onsdags va jag ledig, då skulle jag och sofia åkt skidor men när vi vaknar och tittar ut så vräker regnet ner, troligt att jag stället mig på mina skidor och åker ut då. Nä, så det blev till att ligga hemma och sega framför datan och med en bok hela dagen och senare på kvällen blev de bio med bella och madde, en shopaholics bekännelse. Rätt bra faktiskt. I torsdags va vi ute och firade sofia som fyllde 20 i onsdags, åt en grym örtbakad röding med någon puré, supergott! I fredags jobbade jag va fullt ös hela kvällen mer eller mindre och sen blev det utgång med Sofia hemmifrån och Jenny. Så idag kan jag väl säga att jag mår så där och är helt slut nu efter ytterligare ett lunch, afterski och kvällspass. =) strax blir det sängen, ska bara köra Jenny till jobbet!


Se hela bilden
Hoppas ni har fått påskägg och att det har smakat, vi fick ett i bistron att dela på. =)


GLAD PÅSK Se hela bilden

Ny jacka.

Idag har jag införskaffat mig en ny jacka, på rea... 50% men den kostade 1000 kr efter rabatten. Men det får den vara värd, det är det biligaste här uppe ungefär å dessutom om man vill ha en riktigt bra jacka hemma så får man ge minst lika mycket om inte mer där också. Så jag är nöjd, vill ju åka hit nästa år också... om inte det blir jobb så ska jag i alla fall hit på skidsemester. :)
Sofia är här nu, trevligt att ha en vettig människa från vetlanda här som också säger gööka (gurka) och böök (burk). =) Man kan ju ge folk ett gott skratt när man säger så i alla fall.

Va ute på tipi igår med sofia, sofia, biffen, hennes två kompisar och sen träffade vi en massa massa fler. trevligt värre. Så är väl lite sliten idag. Dessvärre är jag lite besviken, har jobbat 2,5 timma på två dagar, skulle ha jobbat 16... kan ju kännas lite dumt, man vill ju inte får en helt värdelös lön. Men det löser väl sig i slutändan får man väl hoppas.



Fjäll - Norge promenader.

Idag har det varit nästan lika fint väder som igår och i förrgår. Slutade vid elva men kände inte för att åka några skidor, satt nere i tipi och löste korsord i stället. Gick hem en vända för att hämta min data och sedan ta bilen upp igen. Har varit och kollat på ett par skidor idag me, blir förmodligen dom hoppas jag. De kostar 2500 efter rabatt och då är det bining med, det kan dom lätt vara värda. Så ska provåka dom i morgon med biffen. :) Hoppas jag slutar tidigare i morgon. Kanske ska va i grillen, men de beror väl på hur vädret blir. Så egentligen vill jag ju inte hoppas på fint fast jag vill ju heller inte ha dåligt väder. Å andra sidan så är det ju faktiskt kvällsåk i morgon så lär ju hinna med en hel del trotts att jag slutar vid tre. :)

Har förresten varit på en promenad idag, har gått till norska gränsen och tillbaks. Gjorde jag även igår. Riktigt skönt med en promenad i detta sköna fina väder. Kommer några bilder snart från den promenaden med tror jag. :)

Ha de gott allesammens så ses vi snart! =)


En fin bit av ån som rinner på vägen till norge.





Mina nyinköpta skidor.



Underbara dag.

Idag har det varit toppen väder, tyvärr så har jag jobbat så jag har dock inte kunnat åka några skidor. Men det har varit helt underbart varmt ute idag... det är så mycket vår. Det bara spriter i kroppen och jag blir så glad. Förstår egentligen inte hur sol och lite fågelkvitter kan göra än så himla glad, men det gör det. Tror det får blir en promenad till norge i kväll. Känner att jag vill röra på mig lite. Kanske redan nu innan det blir försent. :)

Hade dessutom en kanondag i måndags kväll, superskoj... sent blev det också men efterfesten va skoj! :)



RSS 2.0