Delat boende suger.

Kanske de inte hade gjort om man hade bott med någon som inte är sur, bittar och hugger konstant på mig hela tiden. Jag har inte en aning om vad jag har gjort dig, varför du är arg eller någonting. Kanske att det kunde bli lite bättre om du började äta kolhydrater igen och slutade skippa maten på jobbet. Kan ju alltid vara därför du är sur, men vad vet jag... jag är ju inte i dina kläder. Jag vill bara att du ska vara glad och att jag ska slippa ha någon som hugger och gnäller på mig så fort jag öppnar munne. Förlåt men jag är verkligen trött på det nu.
Om du behagar att komma hem innan jag går till jobbet ikväll så måste jag nog faktiskt ta att fråga. Då har jag i alla fall gjort ett försöka till att ta reda på varför du är arg på mig, om det nu finns någon anledning.

Ikväll är det iaf tyroler kväll. :) Så i kväll blir det tyroler klänning, hatt och flätor. Lika bra att köra fullt ut när man ändå är på g.

Om någon är sugen på att komma upp och hälsa på vecka 10-14 här uppe så har vi lite rabatter för tillfället. Skulle gissa på att det ligger på halva priset. Hör av er i så fall så fixar jag boende och möjligen rabatt på lifkort också! :D

Hade gott! Kram



skidor, bilåk och älgdessert.

Idag har jag spenderat ett par timmar i backen, det är verkligen så himla skönt att bara ta på sig skidorna och åka ett par åk, jag tröttnar nog aldrig. Åkte World cup backen idag men den va helt uppkörd. Lite synd dock. Köpte dessutom ett par begagnade slalompjäxer på kaisers idag för 900 kr bara. Kändes rätt värt, funderar ju faktiskt på att ta en tripp hit nästa år också. Annars så har jag varit en vända till sälen med Madde, Jenny och sofia och handlat på ica å tankat på statoil. Vi handlade mat på ica tills i kväll, så ikväll har vi ätit potatis, lax, sallad och en väldigt god kall sås som madde hade gjort, påminner dessutom om en av de kalla såserna mamma brukar göra hemma! :)
Strax sova i morgon blir det dubbel pass, ska bland annat klä mig i tyrolerklänning i morgon! De kommer nog bli en minnvärd syn,



Pulkaåkning.

Igår så gjorde man sitt första pulkaåk för iår... inte för att de va i några stora backar. Vi åkte helt enkel ner för några snövallar bara. Skoj va de iaf. Tänkt att vi skulle ta ett åk i någon av alla backarna någon dag... det lär ju gå undan! :D

Annars så händer väl inte så mycket, fest i kväll... har varit ute på en promenad och lite. Skönt att få lite luft. Måste bara säga att de är väldigt skönt att höra att de inte bara är jag som förstör bilar, eller vad säger du far? Hehe.





Åter här uppe.

Ja då va man åter här igen. På fredag ska jag jobba i vinteridet... iförd tyroler dräkt, kan verkligen se framför mig hur fin jag kommer vara! hehe. Nä men det är bara att tacka och ta emot att man får göra något annat emellan varven. =)

Funderar dessutom att söka till strand i sommar, antingen som frukostvärdinna, seivtris eller som barplockare. För om jag får jobba som barplockare så kan man få hoppa in i baren och då har jag ju en chans till att visa vad jag kan i baren! :) Vore hur skoj som helst. Men måste ju skriva ihop en bra ansökan också!

Nä nu blir de promenad..



Ipod.

Igår bjöd jag på en Ipod på tradera och vann, så jag har köpt mig en Ipod för 380 kr och sen får jag lägga 80 kr i frakt också men det är det lätt värt.
Nu sitter jag iaf och dricker vin och väntar på att madde ska vakna så vi kan börja festa!
Ses på onsdag, torsdag, eller fredag för sen åker jag tillbaks till sälen igen!
Puss på er!



Ny dag nya tag.

Japp, så vart det en ny dag. Har påbörjat ett nytt smart sätt att spara pengar på. Får väl se hur länge det håller. Ska spara en krona för första dagen i månaden två för nästa och tre för nästa osv. Om man gör så kommer du ha sparat ihop något på tre fyra hundra på en månad och på ett år har du fått ihop 5945 kr om det inte är skottår för då blir det ju givet vis 29 kr till! Smart va! =)
Sofia, tjejen som jobbar i Viltmarkskåtan ska resa jorden runt om kanske ett år ungefär... och transportsätten kostar inte mer än 25 000 kr Det är inte så farligt dyrt tycker inte jag. Dunderar på om man kanske skulle försöka få någon till att hänga med på en sådan tripp, vore så grymt skoj!
Känner verkligen att det vore så himla skoj att bara resa runt, jobba på olika ställen och leva livet. Att åka till sälen kändes verkligen som en bit på vägen, som att man har gjort något som kommer få än till att verkligen komma iväg på fler saker.

Kommer hem runt den 20 nu, så då får det faktiskt bli till att gå ut en sväng. Måste göra något annat. Är ju inte så att jag ser framemot att komma hem, för det är ju bara en anledning till att jag gör det. Annars så är jag glad över att jag får komma hem en extra gång.


Morfar.

Förstår inte, vill nog heller inte göra det. Tycker så himla synd om dig mamma, jag vet inte vad jag ska säga. Jag blir helt utan ord, visste absolut inte vad jag skulle säga i telefonen. Du va så ledsen, jag fick bara en chock. Att svar jaha va väl kanske inte det bästa. Det gör ont att vara så långt borta just nu. Men ni ska veta att jag tänker på er.


En helt vanlig dag.

Nu känns livet här uppe som en helt vanlig vardag, att tänka att det bara är ca 10 veckor kvar tills man ska åka hemma igen känns väldigt underligt. Börjar känna mig rätt hemma nu. Idag är det kvällåk, har hunnit med två åk idag, tror inte jag orkar några fler, hade egentligen tänkt att åka kvällsåk men skiter nog i det. Blir till att åka hem och göra sig i ordning för i kväll... för i kväll blir det party. Börjar dock vid sex i morgon så det får bli någolunda lugnt. Men det är ju nästan sovmorgon med tanke på att jag började kl halv sex idag! :)

Nä, nu ska jag nog ta bilen hemmåt och vila lite!

Ha de gott!


Tacos.

I kväll blir det tacos med Frida, Biffen & Bananen. =D
Annars är det mest jobb som gäller, jobbar frukost både i morgon och på tisdag. Men på onsdag är jag ledig! =)



RSS 2.0