Snowboard.

Igår åkte jag lite snowboard... och idag har jag träningsvärk i hela kroppen och förmodligen lätt hjärnskakning. Är helt förstörd, ont i hela baken, knäna är mer eller mindre blåslagna plus att det ena knät är uppsvullet och för att inte tala om hur stel jag är i nacken.
Fast jag är rätt nöjd med åkningen ändå, första åket ner gick inte alls bra... trillade hela tiden. Andra åket gick asbra trillade bara två gånger då, fast kan ju inte säga att de va något bra åk, plogade hela vägen ner om man kan kalla det för de. Och sista åket gick det inte alls bra, va helt slut i hela kroppen, knäna orkade inte. Sen precis i slutet av backen då trillar jag baklänges, slår i svanskotan å sen i med bakhuvudet... är glad att jag hade hjälm på mig då, annars så hade jag förmodligen tuppat av. Så tror det är därför jag blir helt yr i huvudet när jag böjer mig ner plus att jag börjar må illa då också!
Idag hade vi asmycket folk på frukosten och i vanliga fall så brukar jag bli hur stimmigt som helst, enligt mina jobbarkompisar. Men idag så va jag helt lugn så min jobbarkompis blev helt paff och frågade om jag hade slagit i huvudet. Stämmer väl kanske.

Ikväll blir det steak house så ska väl hem å lägga mig i sängen en stund och vila.
Måste ju sitta uppe i bistron med datan nu eftersom inte internetet fungerar som det ska hemma!
Fan va jag blir lack.


Fest fest och lite fest till!

Den här veckan som varit har man verkligen slagit på stort... sofia, jejje och Johanna va ju här torsdag till söndag, så på fredagen blev de typ fest, åkte lite skidor å sen gick vi på afterskin, sen när jag kom till Sofia så blev jag bjuden på tacos och sen blev det dock lite dricka till. Men vid klockan elva va jag helt slut så de promenerade jag hem medans de andra gick ner till tipi.
Sen på lördagen blev det bara två cider och sen hemfärd igen.
Men på söndagen slog vi på stort, då blev det tipi igen.

Sen blev det ju helt plötsligt måndag och personalfest, så de fick man helt enkelt slå på stort igen och visa va man går för! :D Men det va en trevlig kväll, börjarde med välkommstdrink, sen lite mingel sedan vidare till käk, grillbuffe. Mums! Tillsist blev det lekar tillsammans med dom som hade samma färg på entrebanden som man fick, och lite dans emellan som paus. Sen blev det hemfärd för min, Tines och Sofias del... det blev en upplevelse i sig kan jag väl säga. Tror chauffören hade full gas hela vägen hem, till och med när han svängde. Så rädd har jag inte varit på länge när jag har åkt med någon. Tillsist blev det sängen med några timmar sömn, sen va det bara att gå upp och jobba kl halv sju. Så här har jag gjort de senaste dagarna nu så måste säga att jag njuter grymt mycket av att vara ledig i två dagar. Har ju faktiskt jobbat åtta dagar varav sju frukost! Så lite sliten är man, men man lever ju bara en gång. :)


Grymt snygg pose måste jag säga, dessutom grymt snygg byx dräckt!  Synd bara att det blev en kläning så fort jag kom upp på festen, den klarade helt enkelt inte av min gångstil! :s


Linn i sin snygga badmössa, frida och jag! Sen våra fina presentpåsar som innehöll, såpbubblor (som jag råkade hälla ut genom att öppna upp och ner. ), två sånnadära som man sätter på fötterna i badhus och sjukhus, en drinkbiljett till tre drinkar och givet vis en kondom. Frida fick min, tror hon har mer nytta av den än mig!


Sofia, Madde, Jag och Biffen (Jessica)





Jag satte iaf dom där på fötterna men det fanns ju helt klart andra sätt att använda dom på!


Biffen och Bananen, Jessica spänner sig verkligen men får inte lite stora armar som madde ändå! :P



Konstigt.

En dag här kan vara precis som en dag hemma samtidigt som en dag här kan vara hemsk. Vissa dagar längtar jag hem hur mycket som helst. Hem till alla vänner, hem till familjen och hem till jobbet där jag vet exakt vad jag ska göra. Här har man nya vänner, men inte vänner på samma sätt som hemma. Jobbet är verkligen inte desamma, saknar baren och källarn... trodde det skulle vara mycket mer servering. Men jag är väldigt glad att jag åkte hit, på många sätt och vis.



I kväll är det måndagsklubben så idag ska jag, Sofia och hennes pojkvän Per åka till Sälenbyn och gå på bolaget där tänkte vi. Blir alldels för dyrt annars. Tror dock att det blir nyktert i kväll börjar kl nio i morgon och sen restrerande dagar fram tills på söndag börjar jag kl sex, hur sjutton ska jag palla det om jag festar i kväll me? Så det får bli lungt i kväll dock.
Sitter dessutom och väntar på att jag ska få ett litet paket/brev uppskickat hit som ska innehålla en röd soppsäck. Nu tänker ni förmodligen att jag är lite trög som ber mina föräldrar att skicka upp en soppsäck när det finns tusen här.. men grejen är att det är personalfest på måndagen den 26 med temat plast. Så då kom vi på en briljant idé...  vi ska klä oss i soppsäckar och jag tänkte att jag måste ju vara lite värre än alla andra så det får helt enkelt bli en röd soppsäck hemmifrån eftersom alla andar här är gråa eller svarta vilket jag måste säga är väldigt tråkigt. Så jag har bestämt mig för att klippa två hål i botten av påsen där jag ska sticka ut benen sen ska jag använda själva hantagen på påsen som axelband. Så det kommer nästan bli som en kläning. Ska bli kul att se resultatet men det ska bli ännu roligare att se va de andra kommer utklädda till.


Lite bilder från gårdagens efterfest...


Madde i sitt esse!



Frida i sin extremt snygga mössa.



Vår käre vänn mummelmanen, dock är han slut nu!



Sofia och Per

// Suss



Bad Ass Boys

Så va man en dag äldre! Tiden går så himla fort, satt och diskuterade en massa med madde, linn och frida innan å då kom jag på att jag fyller för sjutton 22 år i år. Tiden går alldeles för fort, känns som det va igår man sprang runt hemme och lekte häst och affär med Malin, Tessa och Elina. Men det är minst tio år sedan sen sist.

Idag såg jag några från bad ass boys gänget... den där töntiga motorklubben som stefan Wilhelmsson har startat. Å en av dom hade till och med på sig en av dom där fula tröjorna!



Lite smått töntvaning på detta, eller vad säger ni?



Äntligen uppe.

Nu är jag äntligen uppe, tog mig åtta timmar idag. Tråkigt. Va riktigt segt att köra måste jag säga! Men nu är jag iaf här och det känns riktigt skönt. Trött är jag dock så nu blir det snart sängen, börjar vid halv sju i morgon!


Borta bra men hemma bäst.

Det är verkligen ett uttryck som håller. Jag trivs som fisken i vattnet uppe i sälen men fy sjutton va skönt det är att komma hem, att bara va. Att veta va allt finns, att slippa åka hur långt som helst för att kunna handla något.

Är iaf hemma nu, i kväll bli det bandy och sen källarn med Emma och i morgon bär det av uppåt igen. Har varit hur skönt som helst att vara ledig dom här dagarna, men sen blir det kneg hela helgen. Nä, nu blir det till att ta en lång skön dusch. Sen funderar jag på att åka en sväng in till stan igen! =)


Mycket piggare.

Nu är det bara näsan som rinner lite sen är jag helt frisk! =D Tänkte jag skulle supa bort sjukdomen i kväll! =S Kanske inte så bra, men man lever ju bara en gång! =) Sen i morgon blir det nog lite skidor för den jobbar man igen i tre dagar å sen åker man hem. Funderar på hur jag ska orka hemfärden, börjar jobba kl sex på morgonen å sen så jobbar jag fram tills kl tre på eftermiddagen sen ska jag sätta mig i bilen och köra hem, får helt enkelt packa ner allt jag ska ha med dagen innan och åka direkt så hinner jag iaf inte bli något trött innan jag sätter mig i bilen i alla fall. Ska bli skönt att komma hem till Vetlanda trotts att det bara är för några dagar. Längtar lite efter just hemma, detta ska vara hemma nu och det är det men vetlanda kommer nog alltid kännas som hemma på riktigt. Det är där jag är född och uppvuxen och det är förmodligen där jag kommer dö också för vetlanda är egentligen en rätt trevlig lite stad trotts att man ibland är väldigt trött på den och bara vill härifrån.

Nu ska jag ställa mig under rinnande vatten tänkte jag och göra mig ren och fin. Stinker nog bacon!!

Lite piggare..

Nu är det andra dagen som jag ligger hemma, men inatt har jag nästan fått sova hela natten utan att vakna och dessutom sluppit alla feberdrömmar. Känns som jag inte minns när jag va så här dålig sist, dålig va jag i somras men de här måste varit värre. Hade förmodligen mycket högre feber eller nått, har varit helt vimsig å väck.. att bara gå till toan har varit en stor pers ska jag säga.

Men idag måste jag må lite bättre med tanke på att jag vaknade redan vid kl sju då frida kom hem sen dess har jag inte kunat somna om. Så i morgon blir det jobb igen hade jag tänkt. =)


Sjuk.

Jaha, då va man sjuk igen.. inget nytt egentligen. Blir tredje nyåret i rad nu, suger faktiskt lite. Dock tacksam över att jag va pigg igår. Men självklart blir man dålig på sin lediga dag tyvärr. =(
Kan dock ta att berätta att jag kommer hem nästa söndag, eller jag kommer nog faktiskt på lördagen... slutar ca kl 15.00 på lördagen så sätter mig nog i bilen då å far hemåt... sen blir det tillbaka färd på tisdagen igen. Äntligen ska jag få mina julklappar! =)

Kan ju tillägga de me att det blev ingen damsugning idag... har varit rätt orkeslös idag.

2009.

Och så var det helt plötsligt år 2009... herregud vad åren rullar på. Snart har jag varit här i en månad, tiden går så himla fort. Men tror det blir hemresa snart iaf, får se om det blir i början av en vecka eller en helg.

Igår så firade de flesta medans jag jobbade inklusive många andra i och för sig. Missade tolv slaget genom att skriva ut noter men slutade dock runt halv ett. Då gick jag mer eller mindre raka vägen till baren! :) tyvärr så hade jag gått i arbetskläderna till jobbet så det fick bli kavajbrallor och mitt svarta linne. Kändes väldigt rörigt igår när jag jobbade, kändes som vissa inte hade koll på någonting och meningen va ju att jag skulle hjälpa till, så varför bli så förbannad när jag plockar bort dina tallrikar som dom suttit med i en kvart? Hann förresten med tre åk till igår så nu är jag uppe i sammanlagt tolv åk! =p måste ju hålla lite koll! =)

Nä, nu blir det dammsugning, ser ut som taikon i vårat rum.

Gott nytt år på er!

// Sune

RSS 2.0